Coronavirus: actuele adviezen van Thuisarts.nl – Huisartsenpraktijk RTN Oud – AMSTERDAM

Huisartsenpraktijk RTN Oud

English version

Na een grondige verbouwing is ons monumentale pand als moderne huisartsenpraktijk ingericht. De praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) waardoor wij voldoen aan strenge moderne kwaliteitseisen.

De praktijk is een moderne huisartsenpraktijk in de Rivierenbuurt waarbij professionele, duurzame en persoonlijke huisartsenzorg voorop staat. In de praktijk is er aandacht en tijd voor de patiënt. Up-to-date huisartsenzorg in de praktijk is gewaarborgd. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd huisarts, tevens opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in het laatste, derde jaar van zijn/haar huisartsspecialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg. Omdat er in feite twee artsen zorg dragen waar normaal gesproken één arts voor zorg draagt, is er in onze praktijk relatief veel tijd voor de patiënt.

De praktijk is door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de NPA geaccrediteerd, wat inhoudt dat de praktijk aan strenge kwaliteitseisen voldoet die jaarlijks worden getoetst.

Link voor de gezondheidsverklaring voor corona vaccinatie

« Terug naar het overzicht

Coronavirus: actuele adviezen van Thuisarts.nl

Wat te doen als u klachten of vragen heeft over het coronavirus? Lees hier de laatste adviezen van Thuisarts.nl over het coronavirus.

Lees meer:

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Publicatiedatum: 26-04-2021