Medewerkers – Huisartsenpraktijk RTN Oud – AMSTERDAM

Huisartsenpraktijk RTN Oud

English version

De praktijk is een moderne huisartsenpraktijk in de Rivierenbuurt waarbij professionele, duurzame en persoonlijke huisartsenzorg voorop staat. In de praktijk is er aandacht en tijd voor de patiënt. Up-to-date huisartsenzorg in de praktijk is gewaarborgd. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Huisarts RTN Oud is tevens opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in het laatste, derde jaar van zijn/haar huisartsspecialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg. Omdat er in feite twee artsen zorg dragen waar normaal gesproken één arts voor zorg draagt, is er in onze praktijk relatief veel tijd voor de patiënt.

Medewerkers

De praktijk is een moderne huisartsenpraktijk in de Rivierenbuurt waarbij professionele, duurzame en persoonlijke huisartsenzorg voorop staat. In de praktijk is er aandacht en tijd voor de patiënt. Up-to-date huisartsenzorg in de praktijk is gewaarborgd. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Huisarts RTN Oud is tevens opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in het laatste, derde jaar van zijn/haar huisartsspecialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg.

In de praktijk zijn werkzaam:

 

R.T.N. Oud, huisarts (dinsdag en donderdag) BIG nr: 59027095701

J. Schoemaker, huisarts (vrijdag) BIG nr: 79044463501

G. Paes, huisarts (maandag en woensdag) BIG nr: 09919705701

J. Smit, huisarts in opleiding (dinsdag, donderdag en vrijdag)

S. Teusinkdoktersassistent

D. Braacx, doktersassistent

De assistent regelt de afspraken en de herhaalrecepten. En daarnaast verzorgt hij zijn assistentenspreekuur (de 24 uurs bloeddrukmeting, ECG-registratie, vaccinaties, en het uitspuiten van oren).

A. Helmigh, (verpleegkundig specialist) BIG nr: 19012786430

De verpleegkundig specialist houdt spreekuur voor de jaarcontroles van patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten en houdt spreekuur voor patiënten met astma en COPD (longemfyseem).