Verpleegkundige – Huisartsenpraktijk RTN Oud – AMSTERDAM

Huisartsenpraktijk RTN Oud

English version

Na een grondige verbouwing is ons monumentale pand als moderne huisartsenpraktijk ingericht. De praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) waardoor wij voldoen aan strenge moderne kwaliteitseisen.

De praktijk is een moderne huisartsenpraktijk in de Rivierenbuurt waarbij professionele, duurzame en persoonlijke huisartsenzorg voorop staat. In de praktijk is er aandacht en tijd voor de patiënt. Up-to-date huisartsenzorg in de praktijk is gewaarborgd. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Huisarts RTN Oud is in de Rivierenbuurt in Amsterdam een NPA gecertificeerd huisarts, tevens opleider, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In de praktijk wordt elk jaar een arts in het laatste, derde jaar van zijn/haar huisartsspecialisatie opgeleid. De praktijk voldoet aan de strengste eisen van kwaliteit en zorg. Omdat er in feite twee artsen zorg dragen waar normaal gesproken één arts voor zorg draagt, is er in onze praktijk relatief veel tijd voor de patiënt.

De praktijk is door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de NPA geaccrediteerd, wat inhoudt dat de praktijk aan strenge kwaliteitseisen voldoet die jaarlijks worden getoetst.

Link voor de gezondheidsverklaring voor corona vaccinatie

Verpleegkundige

(Scroll down for the English version)

De praktijk heeft een praktijkverpleegkundige die op woensdagen systematisch diabetes en longpatiënten controleert.

Uit onderzoek blijkt dat deze zorg de levenskwaliteit van deze patiëntengroepen enorm verbetert.

Afspraken voor controles maakt u via de assistent.

Nurse practitioner

The practice has a nurse practitioner that systematically checks diabetes and lung patients on Wednesdays.

Research shows that this greatly improves the quality of life of these patient groups.

You can make an appointment for your check ups with our assistant.